جمعه, ۲۸ آذر ۱۳۹۳، ۰۸:۴۷ ب.ظ
امروز بعد از خوردن دو عدد شیرینی ناپلئونی، تجربیات ذیل را کسب نمودم:
وسایل لازم برای خوردن ناپلئونی: کارد، چنگال، بشقاب، شیرینی ناپلئونی
تذکر1: اگر اولین بارتان است از دیگران کمک بگیرید!
تذکر2: هرگز با ناپلئونی مانند نون خامه ای برخورد نکنید.
تذکر3: حتی الامکان ناپلئونی را تنها بخورید یا حداقل در حضور نزدیکان صمیمی.
تذکر4: ازخوردن ناپلئونی در مهمانی ها، عروسی هاو...جدا خودداری نمایید.( حتی با داشتن چند سال تجربه!)
تذکر5: هرگز اعتماد به نفس خود را از دست ندهید، با خواندن این مطالب ناپلئونی خوردن آسان است!
روش خوردن:
1- ناپلئونی را درون بشقاب گذاشته و با توجه به گنجایش دهانتان با استفاده از کارد به مقادیری مساوی تقسیم کنید؛ باید با استفاده از چنگال یک طرف شیرینی را نگه داشته و با کارد شیرینی را از قسمت دیگر آن جدا نمایید( توجه داشته باشید با تساهل و به آرامی بر خورد کردن با ناپلئونی استراتژیکی اشتباه است و باید از موضع بالا، با تمام قدرت و اندکی خشم و عصبانیت با وی برخورد کنید)
2-چنگال را با تمام زور درون یکی از قسمت ها فرو کرده و میل کنید به همین ترتیب تمام ناپلئونی را نوش جان کنید.
نکته اخلاقی مهم: برای حمایت از اقتصاد مملکت اصلا این شیرینی های اجنبی رو نخورید مگه کیک یزدی خودمون چشه؟